Even voorstellen

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers, die ons engageren ons dorp, onze wijk, onze stad, onze parochie een stem te geven. Wij willen met onze gilde er in de eerste plaats voor zorgen dat het op het platteland goed is om te leven voor alle bewoners.

Vandaag zijn de Landelijke Gilden een gezinsbeweging voor plattelandsbewoners die bouwt aan een leefbaar platteland in al zijn aspecten...

Wij willen als plattelandsbeweging een band scheppen. Een band tussen mensen, een band met de natuur, een band met de andere bewegingen. Kortom wij zijn met de mensen begaan. We komen niet op voor éénbepaald actiepunt, maar in de thema’s die wij aansnijden staan het gezin en de leefbaarheid in het dorp centraal.

Om een band te scheppen organiseren we regelmatig een activiteit. We werken plaatselijk, we doen mee aan gewestelijke en provinciale activiteiten.

Bij ons kan u rekenen op een uitgebreid pakket aan activiteiten, gaande van ontspannende, ludieke en sfeervolle bijeenkomsten tot leerrijke cursussen en actuele themavergaderingen.

Jong of oud er is voor elk wat wils. Als je lid wordt van de Landelijke Gilden, genieten alle bij jouw inwonende gezinsleden meteen mee voor hetzelfde geld. Op veel activiteiten zijn jong en oud welkom en voelt iedereen zich meteen thuis.

Jong of oud?
Er is voor elk wat wils!